Zoek

Plezier beleef je bij de Klimopgroep

Loodsen (18-26)

logo1

De loodsen is de speltak voor 18 tot 26 jaar. Als loods heb je geen begeleiding meer en regel je alles samen met de andere loodsen. Iedere vrijdagavond is er van 21:00 tot 23:00 opkomst op het clubhuis in ons eigen hok dat onder andere voorzien is van een bar. Eén keer in de drie weken hebben we een georganiseerde activiteit, deze activiteiten worden iedere keer door andere loodsen geregeld. Voorbeelden van activiteiten zijn:

  • Videomarathon
  • Schuurkamp
  • Kookwedstrijd
  • Avondje karten
  • Bierproef avond
  • Barbecuen

Naast deze opkomsten zijn er ieder jaar enkele terugkerende evenementen zoals Admiralencup, schuurkamp en Siberiëhike, deze activiteiten duren meestal een heel weekend. De loodsen gaan niet ieder jaar op zomerkamp, wel één keer in de 4 jaar naar Nawaka.

De loodsen hebben een eigen Lelievlet die in het vaarseizoen in Reeuwijk ligt. In deze vlet wordt vooral op zaterdag gevaren. In de winter ligt de vlet bij het clubhuis voor onderhoud. Deze boot wordt meegenomen naar Nawaka en naar Admiralencup.

Loodsen houden van feesten, daarom organiseren de loodsen ieder jaar een feest. Op zo’n feest wordt iedereen ingezet bij opbouw, bar, promotie etc. De opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van de loodsen.

Een veel leden van de loodsen zijn naast loods ook actief voor andere onderdelen van de groep. Zo zijn er die zich inzetten als leiding / begeleiding van de jongere speltakken en loodsen die zich inzetten voor het beheer van het materiaal van de groep. Als loods kan je vrijwillig dergelijke werkzaamheden binnen de groep verrichten.

Deel dit bericht

Andere berichten

@nker (26+)

@nker is de “jongste” en “oudste” speltak van de Klimopgroep Waddinxveen. De jongste omdat we pas sinds januari 2001 bestaan

Lees verder