Ben jij een jongen tussen de 7 en 11 jaar oud en op zoek buttonnaar wat avontuur dan ben je op de goede pagina aangekomen, lees snel verder!

IMG_3330Wij zijn de welpen, een jongens-speltak, die zich elke zaterdag bezighouden met rennen, gek doen, spelletjes spelen en andere vette dingen!
De yakari-horde (zo heten wij) komt op zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur bij elkaar.

We beginnen met het openen van de opkomst waarna we allemaal leuke spelletjes en activiteiten doen. Dan kun je denken aan “Levend stratego”, “Hollandse leeuwen”, “Weerwolven” en nog veel meer leuke dingen, zoals broodjes bakken IMG_4808boven het kampvuur, vlot bouwen of een speurtocht lopen. Klinken deze spelletjes onbekend? Kom ze dan een keer meedoen! 
 
Elk jaar gaan wij met zijn allen een week op zomerkamp in een clubhuis van een andere scoutinggroep. Hier beleven we de spannendste avonturen, welke je voor altijd bij zullen blijven! 
 
 Lijkt het je leuk om dit alles te beleven? Dan kan je 3 keer met ons meedoen, als je dat wilt mag jij je vader of moeder meenemen. We hebben een bakkie koffie of thee altijd klaar staan. 
 
 Groetjes, 
De Welpenleiding 
Cha, Chil, Ikki, Jacala, Lowie, RikkiTikkiTavie