Zoek

Plezier beleef je bij de Klimopgroep

Kabouters (7-11)

Hallo! Welkom! Ben jij een meisje tussen de 7 en 11 jaar oud?
En vind jij het leuk om samen met andere meiden veel gezellige dingen te doen en op avontuur te gaan? Lees dan snel verder!

Wij zijn de kabouters en elke zaterdagochtend doen wij allerlei toffe dingen. Wij, de DeVroKa-kring (De Vrolijke Kabouters), gaan naar Bambilië. Dat is het fantasieland waar de kabouters spelen. Waar Bambilië ligt? Als je er graag naar toe wilt, kom je er vanzelf! Het is een land vol avontuur. Er is van alles, van het dorpje Haverhoek met lekkere broodjes en koekjes, de stad Vlitter vol met tv-studio’s en zelfs een kasteel in Driemstein. Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis in het Drasmoeras of de Ruige Verten van Bambilië?

Iedere zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur hebben de kabouters opkomst. De kabouterleiding neemt je graag mee! Die leiding hebben een beetje gekke namen, maar zij komen uit de dorpjes in Bambilië. Je zult vanzelf merken uit welke dorpjes!

We doen allerlei activiteiten. Zoals knutselen, bijvoorbeeld een kunstwerk schilderen of een eigen vlag ontwerpen, kampvuur bouwen, dweilhockey spelen of zeilen in een bootje. Ook gaan we ieder jaar een week op zomerkamp. Dat is echt het allerleukste!

Heb jij er al zin in? Je kan 3 keer met ons meedoen om te kijken of je kabouter wilt worden.

 

Wij zien je graag!

Groetjes,
De kabouterleiding

 

Opkomstenplanning

 

Kom gratis meedoen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam kind
Dit mailadres gebruiken we om contact op te nemen.

Opkomstenplanning

Deel dit bericht

Andere berichten

@nker (26+)

@nker is de “jongste” en “oudste” speltak van de Klimopgroep Waddinxveen. De jongste omdat we pas sinds januari 2001 bestaan

Lees verder