Zoeken

Plezier beleef je bij de Klimopgroep

Nieuwbouw

Updates

Ons verhaal

Sinds 1 december 2011 zijn we bezig met het realiseren van het plan om onze huidige clubhuizen te vernieuwen. Lekkage, kortsluiting en rottemuren zet druk op de plannen. Om de Klimopgroep van een robuuste toekomst te voorzien, moet er een nieuw clubhuis komen. Klimopgroep gaat bouwen aan een nieuw clubhuis en daar hebben we veel hulp bij nodig.

Via deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Help ons en Doneer! Heb je vragen of een idee, neem dan contact met ons op.

Doneer en help ons

0 ,-
21%

Laatste donatie op 20-04-2024 om 09:07

Steun ons project en doneer éénmalig via iDeal.

Draagvlak

De Nieuwbouw Commissie heeft gestreefd naar volledig draagvlak van de eigen leden, door middel van diverse teken- en ontwerp bijeenkomsten en reflectiemomenten. De huidige ontwerpen worden breed gedragen door de vereniging.

Low-budget

Als vereniging groeit het geld niet op onze rug en heb je geen grote reserves klaarliggen. Daarom letten we bij het ontwerp en de bouw sterk op de kosten en baten.

Duurzaamheid

Aan de ene kant houden we bij het ontwerp van het nieuwe clubhuis rekening met de milieulasten. We kiezen voor sanitair en verwarmingsinstallaties die slim en zuinig omgaan met ons verbruik. Aan de andere kant willen we een duurzaam gebouw in de zin van de lange termijn.

Onze sponsoren

Jouw logo hier bij? Doneer vandaag nog en upload jouw logo!