Plezier beleef je bij de Klimopgroep

Nieuwbouw

De laatste 5 donateurs
@nkerweekend
M&M
Richard vd tuin
Bas Snoeker
Elise Slagboom

Klimopgroep
NIEUWBOUW

Tussenstand

0 ,-
Actueel bedrag
30%

Laatste donatie op 10-11-2023 om 21:42

DONEER NU!

€5

Betaal veilig met iDeal

€15

Betaal veilig met iDeal

€50

Betaal veilig met iDeal

€100

Betaal veilig met iDeal

Draagvlak

De Nieuwbouw Commissie heeft gestreefd naar volledig draagvlak van de eigen leden, door middel van diverse teken- en ontwerp bijeenkomsten en reflectiemomenten. De huidige ontwerpen worden breed gedragen door de vereniging.

Low-budget

Als vereniging groeit het geld niet op onze rug en heb je geen grote reserves klaarliggen. Daarom letten we bij het ontwerp en de bouw sterk op de kosten en baten.

Duurzaamheid

Aan de ene kant houden we bij het ontwerp van het nieuwe clubhuis rekening met de milieulasten. We kiezen voor sanitair en verwarmingsinstallaties die slim en zuinig omgaan met ons verbruik. Aan de andere kant willen we een duurzaam gebouw in de zin van de lange termijn.

Geschiedenis

Sinds 1 december 2011 zijn we bezig met het realiseren van het plan om onze huidige clubhuizen te vernieuwen. Lekkage, kortsluiting en rottemuren zet druk op de plannen. Om de Klimopgroep van een robuuste toekomst te voorzien, moet er een nieuw clubhuis komen. Klimopgroep gaat bouwen aan een nieuw clubhuis en daar hebben we veel hulp bij nodig.

Via deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Help ons en Doneer! Heb je vragen of een idee, neem dan contact met ons op.

Onze sponsoren

Jouw logo hier bij? Doneer vandaag nog en upload jouw logo!

Nieuwbouw nieuwsbrieven

Hieronder vind je een overzicht van verstuurde nieuwbouw nieuwsbrieven aan het begin van de ontwikkel periode. Tegenwoordig worden updated over de nieuwbouw gedeeld met de leden via de verenigignsnieuwsbrief (KlimUpdate!)