Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/klimopgroep/domains/klimopgroep.nl/public_html/wp-content/plugins/user-specific-content/User-Specific-Content.php on line 373

Tussenstand:

€ 141.040,-

Voor het laatst bijgewerkt op 02-11-2018 11:35:07

*klik voor grotere afbeelding

*klik voor een grotere afbeelding

Sinds 1 december 2011 zijn we bezig met het realiseren van het plan om onze huidige clubhuizen te vernieuwen. Lekkage, kortsluiting en rottemuren zet druk op de plannen. Om de Klimopgroep van een robuuste toekomst te voorzien, moet er een nieuw clubhuis komen. Klimopgroep gaat bouwen aan een nieuw clubhuis en daar hebben we veel hulp bij nodig.

Via deze pagina's houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Help ons en Doneer! Heb je vragen of een idee, neem dan contact met ons op.

 

 

Laatste updatesVisieOntwerpHelp mee!Sponsoren

Laatste updates

Laatste nieuwbouw nieuwsbrief is uit!
In de mail is de laatste nieuwbouw nieuwsbrief verzonden! Klik hiernaast op 'Nieuwsbrief 13' om hem te bekijken!

Terrein / Interieur foto's
Het terrein voor het nieuwe gebouw krijgt al aardig vorm. Hieronder wat foto's van het terrein + schetsen van het ontwerp.

Visie

Het nieuwbouw project werkt vanuit een visie met drie pijlers:

  1. Draagvlak
    De Nieuwbouw Commissie heeft gestreefd naar volledig draagvlak van de eigen leden, door middel van diverse teken- en ontwerpbijeenkomsten en reflectiemomenten. De huidige ontwerpen worden breed gedragen door de vereniging.
  2. Duurzaamheid
    Aan de ene kant houden we bij het ontwerp van het nieuwe clubhuis rekening met de milieulasten. We kiezen voor sanitair en verwarmingsinstallaties die slim en zuinig omgaan met ons verbruik. Aan de andere kant willen we een duurzaam gebouw in de zin van de lange termijn.
  3. Low-budget
    Als vereniging groeit het geld niet op onze rug en heb je geen grote reserves klaarliggen. Daarom letten we bij het ontwerp en de bouw sterk op de kosten en baten.

Ontwerp

De Klimopgroep ontwerpt haar eigen gebouw in nauwe samenwerking met Archicore. De ontwerpen zijn aan het einde van het 'schets-stadium' en worden langzaam een Voorlopig Ontwerp (VO). Praktisch, multifunctioneel en een écht scouting gevoel, dat moet het gebouw uitstralen.

Samen met de huurders van Scouting Klimopgroep nemen we de juiste beslissingen en krijgt het gebouw steeds meer vorm. Ruime lokalen, praktisch ingericht en gebouwd voor de toekomst om alles zo onderhoudsvrij en dus kostenbesparend te maken.

Het volgende traject zal detaillering van de buitenkant zijn en vormgeven van de ruimtes aan de binnenkant. De leden van Scouting Klimopgroep zijn betrokken bij dit proces, zodat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen.

  

 

 

Help ons een stapje verder!

 Door middel van verschillende ludieke acties proberen we onze spaarpot aan te vullen. Een nieuw gebouw is hard nodig en daar willen we allemaal ons best voor doen! Maar, we kunnen het niet alleen. Samen met vrijwilligers, bedrijven en andere betrokkenen proberen we ons nieuwbouw project te realiseren. We hebben een speciale pagina ingericht om overzichtelijk te maken waar je ons mee kan helpen.
 
Kunnen we op jouw hulp rekenen?
 
 

TwiksMedia.nl
 Dierenkliniek Zevenhuizen
 Beste Tijd wk
Klimop is oke
Welkom thuis clubhuis!
Ik ga er van Doorn's
Glasbeek Finish BV
Hieruwnaam?