Zoek

Plezier beleef je bij de Klimopgroep

‘Nieuw clubgebouw voor waterscouts in Waddinxveen laat nog op zich wachten’

Onlangs kon je in het AD een bericht lezen over het nieuwbouw traject waar wij ons in bevinden. Via deze weg willen we wat extra context geven aan dit bericht.

De auteur schrijft dat een nieuw clubgebouw “nog op zich laat wachten” en dat het “meer tijd kost dan verwacht om de vergunningsaanvraag compleet te maken” En dat klopt! Het is ontzettend complex om een gebouw neer te zetten in de huidige maatschappij, een vergunningsaanvraag is helaas meer dan een mailtje richting de verstrekkende partij.

Wat gebeurd er nu?

De nieuwbouwcommissie is druk bezig met het compleet maken van de laatste stukken voor het aanvragen van de vergunning. Een onderdeel van deze stukken zijn taken die bij andere partijen liggen, dat maakt dit proces lastig omdat we afhankelijk zijn van anderen.

De groepsraad heeft ingestemd met het ondertekenen van de opstalovereenkomst, daar zijn nu wat laatste acties bij de gemeente voordat dit kan gebeuren.

We kijken uit naar het moment dat er daadwerkelijk vergunning ligt waarmee we aan de gang kunnen en er “zichtbare” actie gaat zijn. Als dat moment daar is hebben we jou nodig! Er wordt nu ontzettend veel werk verzet door de nieuwbouwcommissie maar er komt echt een moment dat we veel leden van onze groep nodig gaan hebben, en daar kijken we naar uit.

We kijken er naar uit om met elkaar een nieuw clubhuis in te richten waar we nog vele jaren samen komen.

Deel dit bericht

Andere berichten