Plezier beleef je bij de Klimopgroep

Bevers (5-7)(gestopt)

Beste bezoeker,

Zoals jullie misschien wel weten zijn wij in 2013 een ontzettend leuke, nieuwe speltak gestart; namelijk de bevers. Wij hadden als groep natuurlijk heel graag gezien dat dit langer zou duren en dat wij nog veel meer kinderen blij konden maken tijdens onze opkomsten.

Helaas is dit door een te kort aan leiding binnen de Klimopgroep niet meer mogelijk. Veiligheid is binnen onze groep 1 van de belangrijkste kernwoorden en dit is dan ook de reden waarom wij ons als groep genoodzaakt voelen om te stoppen.

De opkomsten halverwege januari 2018 gestopt.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit natuurlijk graag.

Groetjes namens de beverleiding,

Mirthe

Hallo! Ik ben Stuiter en ik woon in het dorp Hotsjietonia.bever_logo

Daar doe ik samen met alle bevers van scouting Klimopgroep allemaal leuke activiteiten. Soms doen we een spelletje en een andere keer een knutsel of een leuke tocht buiten. Ben jij al 5 jaar oud? Dan mag jij ook naar Hotsjietonia komen! Stuiter jij ook gezellig mee?

bever_land[ <– klik het plaatje aan]

Hotsjietonia is een dorp waar alleen maar leuke mensen wonen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Keet Kleur de raarste knutsels maken, niets is te gek. Bij Sterre kun je altijd terecht voor een leuke speurtocht en met Rozemarijn gaan we lekker koken. Ben je benieuwd geworden wie er allemaal nog meer wonen in het dorp? Klik dan op het dorp!

Bevers zijn jongens en meisjes tussen de 5 en 7 jaar. Lijkt het je leuk? Kom dan een keer kennismaken bij de bevers. Op zaterdagochtend zijn de eerste opkomsten van de bevers. Deze opkomsten zullen van 9:30 tot 11:00 uur zijn.

Wellicht tot dan!

Bever Promotie Klimopgroep 2016 from Twiks Media on Vimeo.